Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra
raspunde exigentelor dumneavoastra
cu rafinament si bun gust.
Savurati cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si internaționala in restaurantul aflat in incinta complexului, deschis in fiecare zi intre orele 8 si 22. Aici va puteti bucura de o gama variata de delicatese culinare. Capacitatea restaurantului este de 56 de persoane.
Combinand modernul cu clasicul, restaurantul Perla Martiniei nu este doar un restaurant, este o imbinare perfecta de lux, calitate si tradiție.

Avand o locatie frumoasa, intr-o vale la doar cativa metri de padure si pe marginea raului Martinie, restaurantul nostru  va ofera atat mancaruri moderne, cat si mancaruri traditionale romanesti. Ceea ce ne face deosebit de mandri este creativitatea bucatarilor nostri care va ofera o aventura gastronomica deosebita, punand in valoare dorinta noastra de a va oferi calitate la superlativ. Perla Martiniei este o oaza de liniste si recreere care sporește frumusetea acestui tinut, recompensat parca de natura, ce ofera spatii interioare si exterioare special adaptate nevoilor tale.
SPA & RELAXARE :
conceput pentru placerea simturilor
TEAM BUILDING :
creste perfomanta echipei tale
CE POTI VIZITA :
gazda ideala indiferent de anotimp
Pensiune / Cazare / Restaurant / Piscina
Link-uri Utile :
Urmati-ne
Detalii de contact
Adresa: Sugag  / Martinie , Nr.15 515800, Sebes, Jud. Alba, Romania

E-mail: contact@perlamartiniei.ro
Telefon  + 40 358 401 889
             + 40 721 323 481
Navigare Rapida© 2016  Copyright Perla Martiniei ©  Toate drepturile rezervate ; Design & Development AlbaDesign