Amplasata intr-o locatie de vis, pensiunea noastra
raspunde exigentelor dumneavoastra
cu rafinament si bun gust.
SALA CONFERINTE
Perla Martiniei poate gazdui numeroase tipuri de evenimente, de la intalniri private intre prieteni pana la Team building sau intalniri corporative.Intre vizitarea zonei si participarea la conferinte, restaurantul hotelului nostru este locul unde va puteti rasfata prin meniuri special selectionate si bauturi alese.
Sala de evenimente este deosebita si eleganta, dar, in acelasi timp, volatila. Se poate adapta atat unui eveniment festiv cu mese imbracate sic si aranjate cu mult bun gust, cu un coltisor aranjat special pentru a imortaliza acele momente deosebite atat de importante in viata dumneavoastra.
Pentru intalnirile de afaceri, mesele se vor aranja in stil business, dupa indicatiile dumneavoastra, in fata videoproiectorului si a tablei whiteboard pentru a facilita atat comunicarea intre membri echipei sau partenerii de afaceri cat si accesul cat mai comod la informatiile prezentate in cadrul sedintei.  De asemenea, pe durata acestui tip de intalniri, tot in incinta salii de conferinte se vor servi brunch-ul sau coffee break-ul la cererea dumneavoastra.
Pensiune / Cazare / Restaurant / Piscina
Link-uri Utile :
Urmati-ne
Detalii de contact
Adresa: Sugag  / Martinie , Nr.15 515800, Sebes, Jud. Alba, Romania

E-mail: contact@perlamartiniei.ro
Telefon  + 40 358 401 889
             + 40 721 323 481
Navigare Rapida© 2016  Copyright Perla Martiniei ©  Toate drepturile rezervate ; Design & Development AlbaDesign