Amplasat intr-o locatie de vis, pensiunea noastra
raspunde exigentelor dumneavoastra
cu rafinament si bun gust.
SPA & RELAXARE :
conceput pentru placerea simturilor
TEAM BUILDING :
creste perfomanta echipei tale
CE POTI VIZITA :
gazda ideala indiferent de anotimp
ZONA TURISTICA

Complexul Perla Martiniei este locul ideal de cazare pentru toti cei interesati de explorarea traseelor montane din zona. Suntem gazda ideala in orice anotimp, fie ca vreti sa va petreceti alaturi de noi vacanta de vara sau sarbatorile de iarna, fie ca vreti sa luati o masa intima in compania familiei sau o cina eleganta impreuna cu partenerii de afaceri.
Peisajele Romaniei ofera numeroase optiuni de petrecere a timpului liber, oferindu-va experiente interesante. Turistii pot sa admire pajisti alpine acoperite cu mii de flori salbatice, sa viziteze lacurile glaciare, sa se bucure de aerul de munte practicand  ciclismul montan, sa escaladeze muntii, sa fotografieze cele mai frumoase peisaje sau sa se relaxeze urmarind cursul lin al apelor. Cei pasionati de pictura pot imortaliza cele mai interesante locuri, inconjurati fiind de o liniste de nedescris.Pastrarea obiceiurilor locale, a mestesugurilor traditionale si  a modelelor arhitecturale fac din aceasta zona un loc din care nu ai vrea sa mai pleci. Linistea si intelepciunea satului traditional se regasesc pe deplin in ritmul domol al vietii din satele din zona. Partiile lungi, abrupte sunt acoperite cu diferite tipuri de paduri care confera peisajului un caracter exceptional.
Se spune ca frumusetea Muntilor Sureanu iti taie respiratia. Acestia nu sunt greu de urcat, ei nefiind extrem de abrupti dar cu o multitudine de peisaje  incantatoare. Cu toate ca se afla la limita a trei judete: Alba, Sibiu si Hunedoara, acestia apartin de judetul Alba, fiind unul  dintre locurile cu care ne mandrim. Ceea ce-i face extrem de atragatori nu sunt doar pajistile alpine ci si faptul ca sunt strabatuti de numeroase rauri si de lacurile de acumulare Tau-Bistra, Obreja, Canciu sau Petresti.
Pensiune / Cazare / Restaurant / Piscina
Link-uri Utile :
Urmati-ne
Detalii de contact
Adresa: Sugag  / Martinie , Nr.15 515800, Sebes, Jud. Alba, Romania

E-mail: contact@perlamartiniei.ro
Telefon  + 40 358 401 889
             + 40 721 323 481
Navigare Rapida© 2016  Copyright Perla Martiniei ©  Toate drepturile rezervate ; Design & Development AlbaDesign